Det er bare dager siden de to jentene var midt i katastrofen. Plutselig var landsbyen ødelagt av jordskjelvet og de enorme bølgene som skylte inn over det fattige landet. Windi og Rara leker rundt i nødhjelpsteltene i den midlertidige leiren i Sulawesi - uvitende om hva fremtiden vil bringe. En ting er sikkert, barna i Sulawesi vil være avhengige av hjelp i lang tid fremover. De trenger mat, husly, skolegang og hjelp med traumer. Du kan være med å hjelpe. 

Sikker

Multipage

Step 1 of 3

Velg et beløp

Kampanje

Step 2 of 3

Bedriftsinformasjon

Personlig Informasjon

Should we fill out the form for you?

Step 3 of 3

Betalingsmåte

Betal med kort eller Vipps

Du går til en sikker betalingsside, der din kontaktinformasjon blir behandlet konfidensielt. Du vil kunne velge mellom betaling med kort eller Vipps.

Giro

Du får tilsendt en giro på beløpet du har valgt.

eller

Barn er spesielt utsatt når katastrofen inntreffer. De trenger husly, rent vann, mat og førstehjelp - med én gang. De første 48 timene er ekstremt viktige for å sikre at de overlever. 

UNICEF er verdens største nødhjelpsorganisasjon for barn, og står alltid beredt til å hjelpe. Som UNICEF-fadder er du med å gi langsiktig og stabil støtte, som gjør at vi kan holde høy beredskap og reagere raskt når katastrofen inntreffer. 

Hva koster fadderskapet?

Folk flest velger å gi 250/mnd (9/dagen). Du betaler enkelt med avtalegiro hver måned. Dette er den mest kostnadseffektive måten å hjelpe på. (Beløp over 500 pr år, gir deg skattefradrag).

Hvor mye kommer frem?

For hver hundrelapp du gir, går 75 kroner direkte til vårt arbeid for verdens barn. Vi bruker 22 kroner på å få inn enda flere hundrelapper - inntektsgivende arbeid. 3 kroner går til administrasjon. Vi er medlem av innsamlingskontrollen.

Er det bindingstid?

Å være UNICEF-fadder er ikke bindende og du kan avslutte fadderskapet når du ønsker. Ta kontakt med oss på e-post: giver@unicef.no eller telefon 241 45 100 hvis du har spørsmål.

Unicef