Syriakrigen har vart i 7 år og for de syriske barna er ikke redslene over.

Forholdene er helt umenneskelige. Mange er alvorlig underernærte, bombene regner og sykehusene har ikke medisiner til de skadde.

Øst-Ghouta er fullstendig omringet, og hjelpeorganisasjonene kommer ikke inn for å levere livreddende nødhjelp til det beleirede området utenfor Damaskus. UNICEF står klar med lastebilkolonner for å levere blant annet medisiner, mat og vannrenseutstyr så snart vi får tilgang til den hardt rammede sivilbefolkningen.

- Jeg er forferdet og rystet av meldingene om de grusomme angrepene mot seks sykehus i Øst-Ghouta i løpet av de siste 48 timene, sier Panos Momtzis, FNs nødhjelpskoordinator for Syria.

Etter syv år med krig står Syria overfor den største humanitære krisen i verden siden andre verdenskrig. Hver eneste dag opplever barn at de kommer i kryssilden. Steder som skulle være trygge fristeder sprenges i stykker: Skoler, sykehus, lekeplasser og hjem. Alvorlige menneskerettsbrudd skjer daglig. 

Det er barna som betaler den høyeste prisen i konflikten. Seks millioner barn er avhengig av nødhjelp. Mange har mistet alt de eier, de har opplevd ødeleggelser og tap av familiemedlemmer. Halve befolkningen er på flukt fra sine hjem.

Likevel får vi ut hjelp både til barn i Syria og de som har flyktet ut av landet. Sammen med våre partnere leverer vi livsnødvendige tjenester til syriske familier. Vi jobber kontinuerlig for å minimere skadevirkningene krigen har på barna - inkludert livreddende temaer som helse, ernæring, vaksine, rent vann og sanitærforhold, utdanning og beskyttelse.

Men vi trenger din hjelp! Støtt med et valgfritt beløp i dag og hjelp oss å redde flere barn.

Min skole i Syria ble stengt på grunn av krigen. Et fly slapp en tønnebombe over hele skolegården.

Metallbiter fra bomben traff meg i ansiktet og i ryggen.
Safi, 9 år

Derfor støtter vi UNICEF
Ambassadører og støttespillere

"Din hjelp nytter!"

- Kjetil André Aamodt

Shakira

"By making a small investment in these children, we can give them the opportunity they deserve and we can build a better, safer world."

- Shakira

Unicef