Amadeus

Amadeus er verdensledende innen reise, og samler alt av booking og reiseplanlegging på et sted. Gjennom samarbeidet med UNICEF har Amadeus gjort det mulig for reisende å foreta mikrodonasjoner når de betaler for reisen sin.

Gjennom et enkelt tastetrykk gir flyselskaper og reisebyråer sine kunder muligheten til å donere en valgfri sum for barn som trenger hjelpen aller mest. Donasjonen separeres fra selve betalingen av reisen, og er selvsagt helt valgfri.

«Partnerskap er helt essensielt for hvordan UNICEF oppnår sine resultater for barn. Dette gjelder ut i feltet, men også for pengeinnsamling. Mange av UNICEF sine eksisterende partnere kan vise til gode resultater i sitt arbeid for barn og har engasjert både kunder og ansatte i UNICEF sitt arbeid. Vi mener at Amadeus sitt initiativ betraktelig øker UNICEF sin evne til å nå et stort antall mennesker online og tilby dem en «et-klikks» mulighet til å hjelpe noen av de mest sårbare og trengende barna til å overleve, men også blomstre som mennesker» sa Tim Hunter, International Fundraising Director for UNICEF på tidspunktet partnerskapet ble inngått.

Partnerskapet mellom Amadeus og UNICEF har som mål å sette en standard for et videre samarbeid ved bruk av teknologisk innovasjon og engasjere den globale reiseindustrien til en nettdugnad (crowdsourching) for innsamling til prosjekter for barn over hele verden.

Unicef