English version
TUSEN TAKK FOR STØTTEN!
Sammen klarte vi å sende hele 13 tonn med nødhjelp med flyet! Fikk du ikke gitt, kan du fortsatt støtte barna i Tsjad - behovet er enormt.
Innsamlet til nå:

Mål: 2 000 000,-

Beregner...

Tid til avgang:

VIPPS VALGFRITT BELØP TIL 88343 ELLER SEND SMS MED KODEORD FLY TIL 2040. DA GIR DU 200 KRONER.

Fyll et fly med nødhjelp

Sikker

Multipage

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hva vil du fylle flyet med?

Velg et beløp

Kampanje
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Personlig Informasjon

Bedriftsinformasjon

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betalingsmåte

Betal med kort eller Vipps

Du går til en sikker betalingsside, der din kontaktinformasjon blir behandlet konfidensielt. Du vil kunne velge mellom betaling med kort eller Vipps.

Giro

Du får tilsendt en giro på beløpet du har valgt.

eller

Tsjad er en av verdens glemte kriser: Det er et av de fattigste landene i Afrika, og konflikten med Boko Haram og kraftig tørke har ført til en humanitær krise og flere hundre tusen barn står i fare for å dø på grunn av alvorlig underernæring. I tillegg til tørke, har konflikten ødelagt markeder, matprisene har økt, jobber har blitt borte og de som før klarte seg ved å dyrke mat selv får ikke sådd fordi de er på flukt.

 

Som verdens største nødhjelpsaktør for barn, jobber UNICEF for å gi barn en fremtid. Hjelp oss å fylle et fly med nødhjelp og energimatpakker - samt skolemateriell, slik at barna i Tsjad skal kunne overleve og få mulighet til å bygge opp lokalsamfunnene sine.

lasten

MITT FLY ER LASTET MED...

Se her hva du kan hjelpe oss å fylle flyet med.

flyet

FLYET

Norwegian stiller med mannskap og en Boeing 737 som skal fylles med skolemateriell og annen nødhjelp. Lasterom, seter og hattehyller tas i bruk for å fylle flyet.

Mali

RENT VANN GIR HÅP
FOR TIDLIGERE BARNESOLDATER I TSJAD

Amin var kidnappet av Boko Haram i 18 måneder. Nå er han gjenforent med familien og lærer å lage vannpumper, filtre og annet vannrenseutstyr for lokalsamfunnet.

 

Tidligere flyvninger:

 

FYLL ET FLY MALI

Etter at konflikten i Mali brøt ut, ble denne skolen plyndret, okkupert av væpnede grupper og truffet av en bilbombe. Skolen er nå gjenåpnet, og barn og lærere kan nå bearbeide traumer og skape håp for fremtiden.

FYLL ET FLY JORDAN

Takket være generøse bidrag fra passasjerer og samarbeidspartnere kunne vi i 2015 sende et fly fullastet med 13 tonn skolemateriell og annen nødhjelp til syriske flyktningbarn i Jordan. Både lasterom, hattehyller og seter ble fylt med nødhjelp som bidro til at syriske barn får en bedre fremtid.

FYLL ET FLY BANGUI I DEN SENTRALAFRIKANSKE REPUBLIKK

I 2014 stilte Norwegian med fly og mannskap for å frakte medisiner og nødhjelp til en av verden glemte kriser. Takket være generøse bidrag kunne vi fylle et helt fly med livsviktige nødhjelpsartikler til barn. Se video fra flyvningen som gikk til Bangui i Den sentralafrikanske republikk.