Det aller farligste barn i Jemen opplever akkurat nå - er å bli født

 

Hvert eneste barn som kommer til verden er et lite mirakel. I Jemen er mirakelet om mulig større. Dette er ett av de landene i verden hvor det er aller verst å være barn, akkurat nå på grunn av krigen. Over halvparten av landets sykehus er stengt og mange mødre må føde uten helsehjelp.

Det aller viktigste vi ber deg om akkurat nå - er å bli fadder

Selv i land som ødelegges av krig og konflikt blir barn født hver eneste dag av kvinner som drømmer om å leve et normalt familieliv. De trenger vår hjelp for å føle trygghet og for at barna skal overleve. Derfor kjemper UNICEF alltid for barna når situasjonen er akutt. Og derfor vil vi fortsatt være der for dem når krigen er over. Vi håper du vil være der sammen med oss.

Fyll ut skjemaet øverst på siden og bli UNICEF-fadder i dag!

Over
50%
av landets sykehus og helseklinikker er stengte, og mange mødre må føde uten helsehjelp.
Hvert
10. minutt
dør et barn i landet av sykdommer som kunne vært unngått
Minst
5 barn
skades eller dør hver dag på grunn av krigen.

flom i nepal

Hva koster fadderskapet?

Folk flest velger å gi 250/mnd (9/dagen). Du betaler enkelt med avtalegiro hver måned. Dette er den mest kostnadseffektive måten å hjelpe på. (Beløp over 500 pr år, gir deg skattefradrag).

flom i nepal unicef hjelper til med forsyninger

Hvor mye kommer frem?

For hver hundrelapp du gir, går 75 kroner direkte til vårt arbeid for verdens barn. Vi bruker 22 kroner på å få inn enda flere hundrelapper - inntektsgivende arbeid. 3 kroner går til administrasjon. Vi er medlem av innsamlingskontrollen.

flom i nepal jente søker ly for regnet

Er det bindingstid?

Å være UNICEF-fadder er ikke bindende og du kan avslutte fadderskapet når du ønsker. Ta kontakt med oss på e-post: giver@unicef.no eller telefon 241 45 100 hvis du har spørsmål.

Som UNICEF-fadder deltar du ikke bare i vårt langsiktige arbeid for barn, men også i verdens største nødhjelpsaksjoner. Samtidig er du med der beslutninger tas om barns rettigheter, både lokalt og internasjonalt. Ved å gi et engangsbeløp støtter du vårt nødarbeid. Pengene går til barn i Jemen og barn i andre katastrofer.

BLI MED UNICEF INN I FREMTIDEN

Unicef