Det er barna som betaler den høyeste prisen i konflikten. De fleste har mistet alt de eier, de har opplevd ødeleggelser og mistet sine kjære.

Selv om hjelpen kommer frem, er det nettopp langvarige kriser som her i Syria som gjør at vi må satse langsiktig for alltid å være der for barna.

Bli fadder i dag, og vær med å bidra til varige endringer. Vi jobber utrettelig med å få tilgang til kriseområder som Øst-Ghouta, slik at vi kan levere livsviktig hjelp til de som trenger det mest - og din hjelp er livsviktig.

Denne gutten ble skadet i et bombeangrep i Douma i Øst-Ghouta, og har fått behandling på et feltsykehus. Bildet er fra 7. februar 2018. Foto: AFP PHOTO / Hamza Al-Ajweh

Det tar bare 2 minutter

Meld deg inn som UNICEF-fadder og vær med å gi langsiktig hjelp til barn i nød. Bruk 2 minutter til å fylle ut skjemaet øverst på siden og bli UNICEF-fadder idag.

Hva koster fadderskapet?

Folk flest velger å gi 250/mnd (9/dagen). Du betaler enkelt med avtalegiro hver måned. Dette er den mest kostnadseffektive måten å hjelpe på. (Beløp over 500 pr år, gir deg skattefradrag).

Hvor mye kommer frem?

For hver hundrelapp du gir, går 75 kroner direkte til vårt arbeid for verdens barn. Vi bruker 22 kroner på å få inn enda flere hundrelapper - inntektsgivende arbeid. 3 kroner går til administrasjon. Vi er medlem av innsamlingskontrollen.

Er det bindingstid?

Å være UNICEF-fadder er ikke bindende og du kan avslutte fadderskapet når du ønsker. Ta kontakt med oss på e-post: giver@unicef.no eller telefon 241 45 100 hvis du har spørsmål.

Unicef