SOM UNICEF-FADDER SKAPER DU VARIG ENDRING

I vår fremtidsvisjon for 2018 - 2030 over, viser vi deg en rekke nye tiltak som er i ferd med å endre fremtiden for barn raskere og mer kostnadseffektivt enn noen gang før. Vi viser deg hva vi brenner for, og hva som må til for å bedre barns oppvekstvilkår, øke kvaliteten på utdanning og ivareta deres rettigheter.

Som UNICEF-fadder er det ikke mulig å støtte ett enkelt barn. Vårt mål er å skape varige endringer i virkelig stor skala. Som fadder er du med UNICEF i et gigantisk FELLES LØFT FOR Å HJELPE HVERT BARN.

Vi håper du blir ekstra inspirert ved å se mangfoldet av nye tiltak du som UNICEF-fadder er med og støtter - i tiden fremover.

SOM UNICEF-FADDER GIR DU LANGSIKTIG HJELP TIL BARNA

 

UNICEF-faddere er vant til å skape gjennombrudd for barn

Har du vært fadder en stund har du allerede bidratt til mange grensesprengende tiltak og viktige resultater. I resultatlinjen nedenfor har vi hentet frem noen milepæler for å vise hva du har vært med på til nå.

SE RESULTATLINJEN 1946 - 2017

Arundeep er UNICEF-fadder. Les hva hun tenker om det å hjelpe andre

Hvis du ikke er UNICEF-fadder enda BLI DET HER OG NÅ

Hvert barn er en mulighet og en fremtidig problemløser. Som UNICEF-fadder deltar du ikke bare i vårt langsiktige arbeid for barn, men også i verdens største nødhjelpsaksjoner. Samtidig er du med over alt der beslutninger tas om barns rettigheter, både lokalt og internasjonalt. 

Praktiske spørsmål og svar

 

HVORFOR UNICEF? UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn og jobber for barns rettigheter i 190 land og territorier. Med alle FNs medlemsland i ryggen når vi flere barn enn alle andre barneorganisasjoner i verden og har unik gjennomslagskraft til å skape varige endringer der barna bor. Vi jobber målrettet for å gi alle barn mulighet til å vokse opp og utvikle seg. Slik bygger og moderniserer vi samfunn og nasjoner til å møte fremtiden.

KAN JEG VELGE HVILKET BARN JEG VIL STØTTE? Det er ikke mulig å støtte ett enkelt barn. Men som fadder i UNICEF er du med i et felles løft for å hjelpe hvert barn.

HVA GÅR PENGENE MINE TIL? Vår oppgave er å gi alle barn, spesielt de mest sårbare mulighet til å utvikle seg og vokse opp i trygghet. For å komme dit må vi gå foran og sette nye standarder på hva som er mulig å få til. Ikke kun løpe etter med plaster, men reformere helsevesen og modernisere skolesystemer. Som fadder i UNICEF er du med på alt dette.

HVA ER UNICEFs FOKUSOMRÅDER? Våre fokusområdene er: Helse, ernæring, vann og sanitær, hiv/aids, utdanning, beskyttelse og barns rett til inkludering. I tillegg har UNICEF, som verdens største aktør for nødhjelp til barn ansvar for rent drikkevann, barns beskyttelse, ernæring og skolegang ved store katastrofer.

BLIR IKKE UNICEF BETALT AV FN? Som uavhengig FN-organ får vi ikke penger direkte fra FN og er avhengig av faste bidrag fra private givere, næringsliv og myndigheter. Vi måler alt vi gjør for å forsikre oss om at vi får mest igjen for hver eneste krone som brukes.

ER UNICEF TRANSPARENTE? Vi er svært opptatte av å være transparente. Våre årsrapporter med regnskap er tilgjengelige på våre nettsider. Klikk her for å lese mer om hvor mye og hvordan vi fordeler våre ressurser.

HVORFOR BØR JEG GI FAST HVER MÅNED? Som UNICEF-fadder bidrar du til at UNICEF kan drive langsiktig planlegging og forebyggende arbeid. Uten forutsigbare inntekter er det ikke mulig å ivareta en bærekraftig utvikling.

HVA KOSTER FADDERSKAPET? Folk flest velger å gi 250/mnd (9/dagen). Du betaler enkelt med avtalegiro hver måned. Dette er den mest kostnadseffektive måten å hjelpe på. (Beløp over 500 pr år, gir skattefradrag). Ønsker du å få mer kontroll på kostnadene, kan du velge «Varsel ved trekk».

HVA SKJER NÅR JEG MELDER MEG INN? Etter at du har fullført bestillingen har du 2 valg før du velger betalingsform:

  1. Signer avtalegiro med bankID
  2. Få avtalegiro i posten (må returneres til oss i vedlagt svarkonvolutt).

Når du har fullført opprettelsen av AvtaleGiro – vil du motta en henvendelse fra oss som bekrefter ditt UNICEF-Fadderskap.

ER DET BINDINGSTID PÅ FADDERSKAPET? Det er ingen bindingstid på UNICEF fadderskap. For spørsmål ta kontakt med Giverservice på mail giver@unicef.no eller tlf: 24 14 51 00

HVOR MYE KOMMER FREM? For hver hundrelapp du gir, går 75 kroner direkte til vårt arbeid for verdens barn og vi investerer 22 kroner for å generere større inntekter til barna. 3 kroner går til administrasjon. Vi er medlem av innsamlingskontrollen.

HVA KAN UNICEF OM BARNA? UNICEF er ekspert på barn. Hvert år produserer vi den mest omfattende dokumentasjonen om barns levevilkår i hvert land i hele verden. Gjennom vårt internasjonale forskningssenter samarbeider vi med ledende forskningsmiljøer for å kartlegge hvilke trusler barn står overfor - fra sult og fattigdom til klimaendringer og katastrofer, og utvikler nye og innovative måter å møte disse utfordringene på.


BLI UNICEF-FADDER I DAG

Sikker

Multipage

Step 1 of 3

Bli fadder

Gi din støtte

Velg et beløp

Kampanje

Step 2 of 3

Bedriftsinformasjon

Personlig Informasjon

Should we fill out the form for you?

Step 3 of 3

Betalingsmåte

Betal med kort eller Vipps

Du går til en sikker betalingsside, der din kontaktinformasjon blir behandlet konfidensielt. Du vil kunne velge mellom betaling med kort eller Vipps.

Giro

Du får tilsendt en giro på beløpet du har valgt.

eller

Unicef