"Feriesentralen"

#Feriesentralen

#Feriesentralen minner om at også om sommeren trenger barn en trygg å hånd å holde i, og at du kan være "Den ene", som i din feriehverdag, strekker ut din og utgjør en forskjell!

Eldrids engler

Går du med lyst til å gjøre noe for hjelpetrengende i ditt nærmiljø? Eldrid fra Sund, har 44 medhjelpere som trår til der støtteapparatet svikter også om sommeren.

Enkelt, billig og stort!

Du kan gjøre en forskjell for barns sommerminner. Du kan tenke enkelt og billig og gjøre det stort, sier barneombud Anne Lindboe.

Ferieminner fra en taxisentral

Du trenger ikke starte en frivillig organisasjon for å utgjøre en forskjell for barn og unge. Det holder lenge at du er god til å kjøre taxi!

Hjertevarme hyttenaboer

Adelé deler sine tanker om hva som gav henne et kjærkomment pusterom i feriene som barn. Hyttenaboenes raushet gav henne håp om et bedre liv.

Hvis jeg ikke var redd

Hvordan vil du møte mennesker i sommer? Forfatter Kathrine Aspaas setter ord på det mange av oss føler, men kanskje ikke tør si høyt.

Sommer med klump i magen

Kristin Oudmayer, fagansvarlig for prosjektet ”Den ene” i UNICEF Norge, har skrevet en kronikk som har stått på trykk i mange av landets aviser den siste uken.

Tøff nok i sommer?

Sommerferien er lang, på godt og vondt. De som ikke har mulighet til å drive med sommeraktiviteter, sitter med følelsen av å stirre i veggen.
Er du tøff nok når sommeren kommer?

Utgjør en forskjell!

Som voksen kan man bli usikker på hvordan tilkjennegi at man bryr seg. Her er våre tips til deg som vil utgjøre en forskjell i din feriehverdag!