Bli inspirert!

Lær hva andre har gjort for å samle inn penger og skape engasjement for barn og UNICEF.

Björm Holmberg

- Vil inspirere andre til å støtte UNICEFs utsatte barn

"Det er ett ideelt prosjekt, en musikkvideo som jeg og flere organisasjoner i Oslo har gjort sammen med flere profesjonelle dansere og fotografer i Oslo i for å inspirere flere folk i Norge til å gi støtte til de utsatte barna som UNICEF Norge støtter. Barn uten foreldre og forbilder."

Videoen er inspirert av en sann historie der man får se hvordan hovedrollen mister sin biologiske mor, sin kone i kreft, sine sjanser til å få jobb og til sist sitt hjem og til slutt havner på gaten.

Hans datter plasseres i fosterhjem med håp om å få møte sin far igjen.

"Jeg har satt sammen det hele og bidratt økonomisk helt på egen hand med bidrag, scenografi, fotografer, skuespillere, profesjonelle klippere, dansere og annen rekvisita fra mange forskjellige grupper i Oslo som Circle Dance academy, Frifond, Avia produksjon og barnekoret Seven som er en sanggruppe fra Drammen.

Vi har hatt profesjonelle fotografer og klippere fra Norroff Institute, profesjonelle dansere fra Tabanka Crew og utdannede dansere fra Circle Dance academy som medvirker i videoen. Jeg har også fått støtte fra Frifond og Majorstuen barne- og ungdomskole med penger og skuespillere."