Som UNICEF-fadder er du med på å skape en bedre fremtid for hvert barn. Ved å gi et fast månedlig bidrag sørger du for at vi kan fortsette arbeidet og at nødhjelpen blir forutsigbar, slik at arbeidet aldri stopper opp.

Du er med å sette barns rettigheter og oppvekstsvilkår øverst på den politiske agendaen. Du støtter et sterkt og uavhengig FN-organ som har en unik mulighet til å påvirke regjeringer, myndigheter og andre beslutningstakere for at de skal prioritere og respektere barns behov og rettigheter.

Still deg på barnas side sammen med oss.

Hva koster fadderskapet?

Folk flest velger å gi 275/mnd (9/dagen). Du betaler enkelt med avtalegiro hver måned. Dette er den mest kostnadseffektive måten å hjelpe på. (Beløp over 500 pr år, gir deg skattefradrag).

Hvor mye kommer frem?

For hver hundrelapp du gir, går 75 kroner direkte til vårt arbeid for verdens barn. Vi bruker 22 kroner på å få inn enda flere hundrelapper - inntektsgivende arbeid. 3 kroner går til administrasjon. Vi er medlem av innsamlingskontrollen.

Er det bindingstid?

Å være UNICEF-fadder er ikke bindende og du kan avslutte fadderskapet når du ønsker. Ta kontakt med oss på e-post: giver@unicef.no eller telefon 241 45 100 hvis du har spørsmål.

Unicef